МЕТОДИ РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ МЕРЕЖІ В РЕГУЛЮВАННІ КОМПЛЕКСУ РОБІТ З МОДЕРНІЗАЦІЇ СЕКТОРУ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ - Ющенко, Н. Л. (Економічний простір, 2020)
Стаття присвячена систематизації й огляду таких методів розрахунку параметрів мережі (сітьового графіка) як аналітичний, матричний, табличний та із застосуванням ЕОМ. Обгрунтовується доцільність адаптації їх до прак- тики ефективного планування і управління модернізацією, реконструкцією та заміною технологічного обладнання те- плових пунктів і теплових мереж підприємств теплоенергетики з метою зниження витрат при виробництві, передачі та розподіленні теплової енергії на виконання Енергетичної стратегії України на період до 2035 року. Використання існуючих в теорії планування і управління мережами економіко-математичних моделей, методів і відповідного про- грамного забезпечення допоможе генерувати інваріанти управлінських рішень, що стосуються істотних за обсягами, вартістю і часом робіт.